Alphen aan den Rijn, 25 juni 2019

Beste deelnemer,

Leuk dat je meedoet aan De Ronde om Alphen, een prachtige toertocht door het Groene Hart van de Randstad op zondag 30 juni a.s.!

Voor de start word je ontvangen met een heerlijke kop koffie van “Smooth Coffee” (op vertoon van je polsbandje).

In het parcours voor de 70 en de 100 km hebben we na 60 kilometer een rustlocatie bij Restaurant De Dyck (Woudsedijk-Zuid 43 in Woubrugge), waar je kunt genieten van een kop koffie en een appelgebakje.
De fietsers van de 40 km hebben uiteraard ook een stop met koffie en appelgebak, maar dan bij Grandcafé De Hoek (Zijde 175 in Boskoop).
Bij de finish staan enkele foodtrucks en krijg je een lekker broodje van “Le Kroket” (op vertoon van je polsbandje) en enkele drankjes aangeboden (consumptiemunten bijgevoegd).

In een gezellige, muzikale omgeving met de band “Murphey’s Law” kan je napraten over de dingen die je onderweg hebt gezien en meegemaakt. Supporters, kinderen en andere gasten zijn uiteraard ook van harte welkom op deze gezellige start & finish locatie bij De Werf (Rijnhaven, Industrieweg Alphen aan den Rijn).

Te rijden afstand
Wij hebben genoteerd dat je een afstand wilt rijden van «Km» km.

Startbewijs
Je startbewijs – bestaande uit een bordje (graag aan je fietsstuur bevestigen) en een polsbandje – zitten bij deze brief.

Doe je mee als team, dan krijgt de teamcaptain (de persoon die het team heeft ingeschreven) alle startbewijzen (stuurbordjes en polsbandjes).

Routes

De download GPS is beschikbaar via de site www.derondeomalphen.nl. Bovendien worden de routes uitgepijld.

Vertrektijden

Omdat we iedereen graag rond 13.00 uur terug willen hebben op de locatie, hanteren wij de volgende vertrektijden:

–     100 km: aanwezig tussen 8.00 en 8.30 uur – vertrekken tussen 8.30 en 9.00 uur

–     70 km: aanwezig tussen 8.30 en 9.00 uur – vertrekken tussen 9.00 en 9.30 uur

–     40 km: aanwezig tussen 9.00 en 9.30 uur – vertrekken tussen 9.30 en 10.00 uur

Check onze site voor alle informatie: www.derondeomalphen.nl Heb je eerder vragen: mail ons dan gerust op info@voaonline.nl

 

Voor nu alvast een heel mooie toertocht gewenst!

Met sportieve wielergroet,

 

Werkgroep De Ronde om Alphen