Avantage

Wij geloven dat IT altijd en overal voor jou moet werken

Daarom vertalen we ingewikkelde problemen naar simpele IT-oplossingen waardoor jij en je collega’s productiever gaan werken. Zo presteert je organisatie optimaal en kun jij doen wat je het liefste doet; succesvol ondernemen.

De IT die wij leveren, staat altijd aan. Data, applicaties, mail en telefonie – on premise, uit de cloud of hybride – zijn altijd beschikbaar, veilig en bereikbaar. Dat is tegenwoordig heel gewoon. Maar wij maken het verschil met slimme IT-oplossingen die de productiviteit in een organisatie verhogen en de kosten verlagen.

Onze oplossingen verbinden infrastructuur, IT-platforms en software op een manier die gerust vernieuwend mag worden genoemd. Met één keer inloggen altijd toegang tot alle informatie die je nodig hebt, waar die ook is. Gegevens standaard centraal aanmaken en onderhouden zodat die in alle applicaties uniform worden opgeslagen. Slim samenwerken in gedeelde bestanden en de doorlooptijd van bedrijfsprocessen verkorten. Tegelijk op elk gewenst moment inzicht in de actuele status van KPI’s en taken. Efficiënt werken, tijd overhouden om nieuwe kansen te creëren. Productiviteit, daar draait het om.

Simpel

Voor ons is IT geen doel op zich, maar een middel om doelen te bereiken. Die worden door onze klanten bepaald. Tegelijk vinden wij dat IT de slagkracht van een organisatie moet vergroten en gebruik(er)svriendelijk moet zijn. Niemand buiten Avantage hoeft zich te verdiepen in de achterliggende techniek. Wij zorgen er gewoon voor dat de IT doet wat die moet doen. Kunnen we dat garanderen? Als wij het alleen voor het zeggen zouden hebben: ‘Ja!’. Jammer genoeg hebben we niet alle omstandigheden zelf in de hand. Dus staan we bij eventuele IT-problemen paraat om die zo snel mogelijk op te lossen.

We maken IT niet ingewikkelder dan het is. We brengen mensen en IT op een begrijpelijke manier bij elkaar. Zowel voor lokale ondernemingen als internationaal opererende organisaties hebben we IT-oplossingen die sneller en slimmer (samen)werken mogelijk maken. Die hebben we ondergebracht in acht logische focusgebieden, die je hieronder ziet staan.