InnSpire

We hoeven jou niet te vertellen dat plezier hebben in je werk ontzettend veel voordelen heeft. Niet alleen voor medewerkers, maar juist ook voor de werkgever. Voor jou dus. Want wist je dat medewerkers die gemotiveerd zijn tot wel ZES keer effectiever werken? Wij wel. Ze melden zich trouwens ook minder vaak ziek. Logisch, want als je bevlogen bent over wat je doet, hoef je nooit meer te werken.

Zo kunnen we je helpen

Laat het maar aan ons over. Dat implementeren van Agile technieken. Daarvoor hebben wij de beste mensen en technieken voor in huis. Dat implementeren we met één gezamenlijk doel voor ogen: jouw doelstellingen behalen.

We luisteren graag. Daar leren we van. Zo komen we er graag achter wat de behoefte is van jouw organisatie. We komen bij je langs voor een persoonlijk gesprek. Uit ervaring weten we inmiddels dat we jouw organisatie meer – en beter- kunnen bieden dan je al dacht. We onderzoeken samen wat InnSpire voor jouw organisatie kan betekenen. Neem je contact met ons op?
Zorg jij voor de koffie, komen wij langs met wat lekkers voor een vrijblijvend gesprek.

‘Plezier schept resultaat’

We bezitten een grote portie lef. Al zeggen we het zelf. Plezier voorop durven zetten in een wereld die om winst draait, dat is best een beetje rebels. Het lijkt de omgekeerde wereld. Volgens ons is het echter precies zoals de wereld zou moeten zijn. Dat is onze InnSpire filosofie. Daarmee rebelleren we dagelijks. Niet alleen om effectiviteit binnen organisaties te verbeteren. Want dat doen we. Maar ook omdat we zeker weten dat we met díe positieve impact bijdragen aan een grotere cultuuromslag. Waarin het werkplezier niet afhankelijk is van het juiste resultaat, maar het resultaat een direct gevolg is van werkplezier. Dat is ons merk. Zoveel mogelijk organisaties InnSpireren met deze werkwijze.