Zorg en Zekerheid

Wij zijn Zorg en Zekerheid. De zorgverzekeraar die thuis is in jouw leefwereld. Vanuit onze Leidse thuisbasis komen we op voor de beste zorg bij jou in de buurt. En werken we aan onze missie: samen zo gezond mogelijk door het leven gaan.

Samen

Als regionale zorgverzekeraar kennen wij jouw omgeving en jouw zorgaanbieders. Daarom krijgen we meer voor jou gedaan. Denk aan afspraken over de zorg die jij nodig hebt. Dichtbij als het kan, verder weg als het moet. Doordat wij regionaal zijn, is het voor ons makkelijker om samen te werken met cliëntenorganisaties, gemeenten, zorgverleners en ook werkgevers. En dat doen we dan ook actief. Zo kunnen we voor onze klanten de beste zorg regelen tegen een betaalbare prijs én investeren in preventie.

Beter in jouw buurt

Ook hebben wij vele samenwerkingen die ten goede komen aan jouw buurt. Zo maken we van jouw omgeving het gezondste stukje van Nederland. Dat doen we door verder te kijken dan ‘ziek of niet ziek’ zijn. Want gezond gaat over zoveel meer! Wij zijn hier voor jou. Wij kunnen je helpen om de gezondste versie van jezelf te worden en zetten ons daar graag elke dag voor in.