Cebec

Cebec Beveiligingen is opgericht in 1974 als een beveiligingsbedrijf in Rotterdam en heeft sindsdien een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Als een van de vroege pioniers op het gebied van beveiliging, heeft het bedrijf destijds haar eigen alarmcentrales ontwikkeld, wat een belangrijke mijlpaal was. Met deze innovatie en toewijding heeft Cebec Beveiligingen zich onderscheiden van andere bedrijven in de branche.

In 1994 verhuisde het bedrijf naar Alphen aan de Rijn, waar het momenteel zijn hoofdlocatie heeft. Vanuit deze strategische locatie bedient Cebec Beveiligingen klanten in heel Nederland. Door de jaren heen heeft het bedrijf een sterke basis gelegd en zich ontwikkeld tot een betrouwbare en toonaangevende speler in de beveiligingsbranche.

Wat Cebec Beveiligingen onderscheidt, is het vermogen om klanten volledig te ontzorgen. Ondanks het relatief kleine formaat van het bedrijf, voeren ze alle aspecten van de beveiligingsbranche zelf uit. Dit betekent dat ze een breed scala aan producten en diensten aanbieden, waaronder inbraakbeveiliging, branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking en terreinbeveiliging. Bovendien bieden ze ook verhuur van beveiligingsmasten aan, waardoor ze een allesomvattend pakket van beveiligingsoplossingen kunnen leveren.

Het succes van Cebec Beveiligingen is te danken aan het toegewijde team van professionals dat het bedrijf vormt. Met een team van 12 deskundige medewerkers, onder leiding van eigenaar Kees Bek, is er altijd een specialist beschikbaar om klanten te ondersteunen, 24 uur per dag. Kees Bek, een gepassioneerde vakman en perfectionist, heeft de visie van het bedrijf vormgegeven.

Hij heeft ervoor gezorgd dat Cebec Beveiligingen zich onderscheidt door creatieve en klantgerichte oplossingen te bieden. Het bedrijf streeft naar uitmuntendheid en neemt alleen genoegen met werk dat er top uitziet, omdat ze geloven dat de veiligheid en tevredenheid van hun klanten de hoogste prioriteit hebben.

Bij Cebec Beveiligingen kunt u vertrouwen op een toegewijd team dat altijd klaar staat om uw beveiligingsbehoeften aan te pakken. Of het nu gaat om advies, installatie, onderhoud of ondersteuning, ze bieden een uitgebreide service die 24 uur per dag beschikbaar is. Het is hun missie om de veiligheid van hun klanten te waarborgen en hen gemoedsrust te bieden, wetende dat ze in goede handen zijn bij Cebec Beveiligingen