Sponsoren

Beequip

Wij begrijpen dat financiering snel geregeld en duidelijk moet zijn. Met korte reactietijden, heldere afspraken en een gemotiveerd team willen we jou en je onderneming zo snel mogelijk helpen verder te groeien. Beequip is..

VOA

De Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA) bestaat bijna 70 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste lokale ondernemersverenigingen in Nederland. Bijna 1.000 leden hebben zich bij ons aangesloten. Nu is..

SEO & SEA

Online marketing, maar dan anders Sinds we vijf jaar geleden zijn gestart in Alphen aan den Rijn, zijn we uitgegroeid tot een compleet online marketing bureau. Natuurlijk zijn er daar meer van. Maar SEO..

Bakkerij Visser

100 jaar In 2019 bestond Bakkerij Visser 100 jaar. De vierde generatie Eimert Visser en Simone van Klaveren – Visser vierden dit jubileum groots. Wat als bakkerij in 1919 begon met 14 balen per..

Aannemingsbedrijf Van Mil

Aannemingsbedrijf Van Mil heeft klantgerichtheid en kwaliteit van bouwen hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is zeer breed georiënteerd – van nieuwbouw en verbouw tot renovatie en onderhoud – en werken zowel voor..

Van der Werff Groep

Als infrabedrijf verzorgen wij traditioneel grond-, weg- en waterbouwprojecten, zoals complete binnenstedelijke reconstructies en aanleggen van kademuren. Maar ook voor innovatieve projecten als het plaatsen van snellaadstations, tankstations en de aanleg van sportvelden kun..

InnSpire

We hoeven jou niet te vertellen dat plezier hebben in je werk ontzettend veel voordelen heeft. Niet alleen voor medewerkers, maar juist ook voor de werkgever. Voor jou dus. Want wist je dat medewerkers..

Avantage

Wij geloven dat IT altijd en overal voor jou moet werken Daarom vertalen we ingewikkelde problemen naar simpele IT-oplossingen waardoor jij en je collega’s productiever gaan werken. Zo presteert je organisatie optimaal en kun jij..

Hooftman

Hooftman Autobedrijven is een echt familiebedrijf. De organisatie is in de jaren ’40 opgericht door Henk en Jan Hooftman, die op dat moment actief waren in de brommers en tuinbouwmachines. Langzamerhand groeide het bedrijf,..

Alphen Marketing

De stichting Alphen Marketing is actief op het gebied van marketing, communicatie en informatievoorziening. Alphen Marketing speelt een belangrijke rol in het profileren van Alphen aan den Rijn als aantrekkelijke en recreatieve woonstad met..

Zorg en Zekerheid

Wij zijn Zorg en Zekerheid. De zorgverzekeraar die thuis is in jouw leefwereld. Vanuit onze Leidse thuisbasis komen we op voor de beste zorg bij jou in de buurt. En werken we aan onze..

Gek van Fietsen

Bij Gek van Fietsen doen we onze naam eer aan. Tot ver in de regio staan we bekend als een toonaangevende dealer van topmerken, die we volledig op maat en naar wens leveren. We..