Gek van Fietsen

Bij Gek van Fietsen doen we onze naam eer aan. Tot ver in de regio staan we bekend als een toonaangevende dealer van topmerken, die we volledig op maat en naar wens leveren. We voeren daarnaast een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires. En ja, we maken gebruik van de nieuwste technologieën voor opmeting, onderhoud en reparatie.
Onze klanten zijn fietsers, van alle leeftijden en alle categorieën, die op een prima service rekenen. Dus wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor de juiste fiets. In hun reacties herkennen wij ons eigen enthousiasme: Gek van Fietsen en dol op kwaliteit!

Wij zijn trots op een klantenkring die als familie voelt. Mensen die geregeld terugkomen en vertrouwen op ons advies en onze service. Die ons bij de voornaam kennen en eerlijk zeggen waar het op staat. Die kritisch zijn waar het moet en tevreden waar het hoort. Voor dat soort klanten vormen wij al meer dan 65 jaar een aanspreekpunt voor alles wat met fietsen te maken heeft. Zij staan aan de basis van onze ambitie om de beste in de regio te zijn en te blijven. Gek van Fietsen, Gek van alles wat daaromheen speelt en Gek van klanten die dat enthousiasme hartgrondig delen.